23. 03. 2020

Microsoft Teams – nepogrešljivo orodje za delo na daljavoV situaciji, ko so bila zaradi virusa COVID-19 mnoga podjetja prisiljena zapreti svoja vrata, je obstoj podjetja odvisen od sposobnosti prilagajanja trenutnim razmeram. Eno od vprašanj, ki ga kot sistemski integratorji slišimo pri večini strank je, kako zaposlenim omogočiti delo na daljavo.

Ena od rešitev je gotovo dostop zaposlenih do službenih računalnikov, vendar je samo to običajno premalo, saj zaposleni običajno delajo v skupinah, v katerih je medsebojna dnevna komunikacija ključnega pomena.

Microsoft Teams je orodje za klepet, srečanja, sodelovanje in klicanje v sklopu storitve Office 365. Je središče za sodelovanje, ki povezuje ljudi, vsebino in orodja za izboljšanje sodelovanja in učinkovitosti. Implementacija orodja je hitra in enostavna, prav tako njegova uporaba. Vsi uporabniki, ki že uporabljate storitve Office 365, imate v večini paketov orodje Microsoft Teams že vključen v svoje pakete, potrebno je le nekaj nastavitev in orodje že lahko uporabljate. Za vse ostale pa razveseljiva novica:

Podjetje Microsoft je na podlagi svetovnih razmer objavilo, da bo licence za orodje Microsoft Teams vsem strankam za obdobje šestih mesecev ponudilo popolnoma brezplačno.

 

V primeru, da potrebujete orodje, s katerim boste zaposlenim omogočili sodelovanje na daljavo, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali pri vzpostavitvi sistema, ki je v trenutnih okoliščinah ključnega pomena za delovanje podjetja.

Ključne besede: Teams, MSTeams, Covid-19, Office365

Aktualno: RSS Feed

Več objav ▼
Rosoft, d.o.o.
Azure & Office 365
Microsoft Sales Specialist
© 2023 Rosoft, d.o.o., Rakuševa ulica 10, SI-1000 Ljubljana; www.rosoft.si

Politika zasebnosti (PDF)